Alla inlägg under juni 2007

Av Majvor - 15 juni 2007 00:45

Mitzis valpar är idag 3 veckor, dom har ökat bra i vikt och är pigga och härliga. Kravlar runt och försöker stå på sina små ben. Övning ger färdighet det vet vi ju.

Sassa pysslar med sina småttingar som nu är 2 dygn, äta och sova är vad som gäller här. Men det pips oxå, man blir så varm i hjärtat när man sitter och tittar på dom små när dom kravlar runt. Man kan ju inte låta bli och krama lite på dom lite då och då. Ja då måste Sassa tvätta dom direkt dom kan ju ha blivit smutiga tänker hon nog.

Av Majvor - 14 juni 2007 20:38

Igår kom Sassas småttingar till sist, men den som väntar på något gott.......

3 grabbar o 2 tjejer, dom är bara 1 1/2 dygn så här sovs det och tuttas om vartannat. Nog märker man att Sassa varit med förr, hon ligger lugnt och fint i lådan med dom små, liten kortis ut och kissa och sen snabbt tillbaka igen. Sassas tidigare valpar har visserligen inte blivit pytte små när dom växt färdigt men det stående på alla är att dom blivit lika sociala och mysiga som sin mamma. Så med stor sannorlikhet blir det sociala och trivsamma krabater det här oxå.

Av Majvor - 14 juni 2007 20:34

Mitzi fick 3 killar och en tjej, här är bild på lilla fröken!

Liten sötnos eller hur?!!

Av Majvor - 14 juni 2007 20:03

Här pips det i valplådorna, gissa om det ger en mysig känsla. Att vara uppfödare och få förmånen att vara med från parning och fram tills det är dags att flytta till nya hem. Och att lära känna nya människor som en del blir nya väldigt goda vänner, ja det är inte helt fel det.

Åter till Mitzi hon har haft ett körigt dygn, det har ju pipits i rummet bredvid där Sassa ligger med sina små, så Mitzi verkar tro att hon ska ta hand om den kullen oxå, ja det är inte lätt att bli mamma för första gången och när man precis hunnit bli lite säker i mamma rollen ja då händer det saker som får det att snurra i Mitzis lilla huvud. Valpisarna dom mår bra och har sedan några dagar öppnat ögonen så nu ska det kravlas runt och träna dom små benen som sen ska bära fram till nya äventyr. Mitzi skulle bara veta att snart ligger dom inte där hon lämnar dom utan fyra småttingar som kanske drar åt olika håll. Det här blir spännande att följa.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards