Alla inlägg under september 2018

Av Majvor - 15 september 2018 14:16

Candy hittade en plats i solen. Ops lite okammad idag, det måste fixas.

Av Majvor - 15 september 2018 13:30

Av Majvor - 15 september 2018 12:27

Måste få beklaga mig lite, jobbigt att bara ha en fungerande hand. Vänster hand i högläge när jag sitter still, ja även när jag rastar hundarna. Kopplet i höger hand och vänster i högläge mot kroppen. Smärtar lite då och då men annars känns det ok. Går med en hund åt gången för det känns lugnast just nu. Gör mina övningar som jag fick hos kirurgen, röra på fingrarna, knyta handen och sträcka upp armarna över huvudet för att inte axlarna ska stelna. Viftar mycket på fingrarna för att svullnaden inte ska öka.

Av Majvor - 14 september 2018 23:27

Till mig eller dig undrar Vera

Av Majvor - 14 september 2018 18:35

Fick några sticklingar som jag planterat, nu ser det riktigt grönt och fint ut. Kanske blommar till nästa sommar. Det återstår att se.

Av Majvor - 13 september 2018 11:22

Har sovit riktigt bra inatt trots handen i bandage. Behövde bara en tablett smärtlindrande på hela natten. Har nu varit ut med doggsen som nu får gå en och en då jag inte ska belasta vänstra handen. Riktigt skönt väder ute nu så vi strosade runt lite. Fördel för doggsen blir ju nu att vi får lite egen tid pga detta, det är ju inte fel.

Av Majvor - 12 september 2018 20:24

Idag har jag opererats för triggerfinger/ låsningsfenen som kirurgen kallar det för. Haft ont så himla länge så nu hoppas jag att det efter läkning kommer kännas bättre. Tur iallafall att det är vänster hand. Blir några tuffa veckor när jag nu inte kan belasta handen under läkning. Nu återstår att se hur natten blir och när bedövningen gått ur helt, det får bli lite smärtlindrande tabletter till natten.

Av Majvor - 11 september 2018 17:01

Brukar inte vara så förtjust i oäkta blommor men hittade dessa tulpaner som jag tyckte var helt ok. En vas med tulpaner till balkongen och en inne. Känns okey sen kommer jag så klart köpa äkta oxå, snart kommer det tulpaner till hyfsat pris i butiken.

Ovido - Quiz & Flashcards