Direktlänk till inlägg 10 november 2018

Kyrkogården

Av Majvor - Lördag 10 nov 17:45

Promenad på kyrkogården idag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Majvor - Tisdag 18 dec 12:23

Parken i vinterskrud

Av Majvor - Måndag 17 dec 18:16


Första morgon promenaden var det oplogat och halt, sen kändes det som det blev ännu halare när de plogat men ej hunnit sanda. Går jätte försiktigt men varit på väg att halka omkull flera gånger. Brukar på vintern ha broddar men dom lossnar från kängo...

Av Majvor - Måndag 17 dec 09:53

Nu är det vinter. Vitt och fint ute. Lilla Candy nästan försvinner i den djupa snön. Vi försökte gå där det var plogat men man hade inte hunnit så långt med plogningen när vi var ute. Säker bättre till nästa rastning om någon timme. ...

Av Majvor - Måndag 17 dec 00:24

Tredje advent och julgardinerna på plats. Eftersom jag jobbar i jul så vill jag njuta av julen lite före julafton. Började plocka fram lite julsaker redan till första advent, vilket jag inte brukar göra. Men man kanj ju alltid skapa nya vanor. ...

Av Majvor - Söndag 16 dec 13:13

Fick finaste jul broschen igår som blinkar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se