Alla inlägg under november 2018

Av Majvor - 5 november 2018 12:32

Ny vecka nya krafter, nej känns inte så. Jobbar halvtid men känner mig så trött och sliten även efter några få timmar. Ledig idag och har tagit det lugnt hela förmiddagen, lugn hund promenad och sen var jag ned till service kontoret och bytte nyckelbrickorna. Nytt system så alla brickor skulle bytas. Det tog inte lång tid men Vera hade på den korta stunden hunnit öppna garderoben och rivit ut några skor och sen provsmakat på min rusta kasse som jag inte ens hunnit använda. Suck
Sen tog jag min efterlängtade kaffe.

Av Majvor - 4 november 2018 20:01

Idag är det 1år sedan Mimmi lämnade oss och blev en Änglahund. I hundhimlen fanns då redan Rita, Carrie, Chiquita, Pontus, Fanny, Rambo och Sassa. Minns er alla med kärlek.

Av Majvor - 4 november 2018 19:28

Var till graven i fredags före jobbet, skulle inte hinna igår då jag jobbade kväll. Brorsan hade varit dit en stund efter mig då han inte heller kunde åka på lördagen. Det brukar vara så fint på kyrkogården när det är Allhelgona helg och många tänder ljus. Missade tyvärr det i år då jag åkte dagen innan stors ljuständar dagen.

Av Majvor - 2 november 2018 14:20

Imorse på morgon rastningen var det en av kråkorna som nöp Candy i svansen, stackars Candy. Och vid nästa rastning så ja då höll jag koll så inte Candy skulle bli nypen igen, men då spanade kråkan in Preps men nu hann jag skrämma bort den innan det var för sent.

Av Majvor - 1 november 2018 23:18

Snygg kvällsfrilla

Ovido - Quiz & Flashcards